Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL) ersättas av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något.

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgiftersamt vilka rättigheter du har. Du har bl.a. rätt till ett registerutdrag avseende föreningens behandling av dina personuppgifter. Du har även rätt att återkalla samtycket till behandling av vissa personuppgifter.

Du behöver inte göra någonting men vill du läsa mer om vår integritetspolicy så hittar du den här nedan.

Du kan även kontakta kansliet för en papperskopia.

 

Integritetspolicy Linköpings Parasportförening (PDF)

Uppdaterad: 08 JUN 2018 09:51
Skribent: Mattias Täck
Epost: This is a mailto link

Övrig Parasport

Parasport Sverige 
Parasport Östergötland

 Logga idrottens dag

 

Sponsorer

                                        LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGB

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

LPF logo

www.lhif.se

013-13 39 79

  ______________________

 

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013-13 39 79
Fax: 013-13 39 79
E-post: This is a mailto link

Se all info